Spectacol Aniversar! Federația Dansului Modern și Cheerleading din Moldova ne invită la Concertul “20 ANI O ECHIPĂ”

Federația Dansului Modern și Cheerleading din Moldova ne invită la Concertul “20 ANI O ECHIPĂ”, din data de 27 noiembrie, 2022, la Palatul Național Nicolae Sulac din Chișinău.

De două decenii, s-au chibzuit generații de sportivi, ajunși chiar și în diferite regiuni de continent în care au obținut performanțe uimitoare, iar spatele acestei munci asidue, se află Victoria Basiul, Președinta FDMCM și echipa sa.

“20 de ani de activitate pentru orice organizație este o vârstă, o experienţă, o reputaţie profesională şi un nume afirmat. Suntem astăzi în faţa unui bilanţ pozitiv ce deschide oportunităţi importante și pentru viitorul nostru al tuturor! La aniversarea a două decenii, vrem să vă felicităm pe toți pentru aceste realizări frumoase şi să vă urăm mulţi ani, stabilitate şi noi ascensiuni, alături de aprecieri înalte pentru excelentele voastre realizări şi performanţe. În acest timp am reușit atât de multe, ne-am făcut un nume și am demonstrat tuturor că se poate! Cu siguranţă, Federația Dansului Modern și Cheerleading din Moldova va continua să scrie istorie în domeniul dezvoltării dansului modern și cheerleading în Republica Moldova și în afara ei.  Vă dorim tuturor să păstraţi cu responsabilitate şi să valorificaţi acest potenţial inestimabil de a fi o echipă, obţinând noi și noi realizări importante împreună. Vă așteptăm pe fiecare cu mare drag, să sărbătorim acest prilej în ritm de dans!! LA MULȚI ANI, FDMCM!” – au comunicat reprezentanții.

Pe pagina de Facebook Tezaur Media TV puteți câștiga doua bilete la Concertul “20 ANI O ECHIPĂ”, acolo urmăriți cerințele.

Partener media: Tezaur TV

Autor: Ascherov Tatiana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *