FERICIRE ȘI MÂNDRIE ÎN FAMILIA ȘTEFĂNEȚ! FIICA MUZICIENILOR VEACESLAV ȘI VICTORIA ȘTEFĂNEȚ, S-A ÎNTORS ACASĂ CU LOCUL II, OBȚINUT ÎN CADRUL CONCURSULUI INTERNAȚIONAL „RADIANT RAY”

În interviul acordat postului nostru de televiziune, Nicoleta susține că a muncit preț de câteva luni bune pentru a fi la înălțime. Și pentru că îi plac provocările, dar și să-i uimească pe cei care o ascultă, a ales drumul cel mai complicat, să interpreteze două piese deloc ușoare, din repertoriul Mariei Tănase și trupei Scorpions.

„M-am pregătit zile întregi pentru acest concurs. Am evoluat cu două piese foarte complicate din repertoriul Mariei Tănase – „Blestem” și „Maybe I, Maybe you”, de trupa Scorpions. Pe scenă am cântat și am trăit fiecare notă, am dat tot ce am avut mai bun. Mă bucur pentru tot ceea ce am obținut, întrucât am avut concurenți puternici din diferite țări, toți demni de premii de frunte. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, și în primul rând, părinților, care au stat la baza pregătirii mele. Mari mulțumiri aduc și profesoarei de canto, Rodica Roșioru pentru profesionalism și munca depusă”, a spus, Nicoleta Ștefăneț.

Plini de mândrie, Veaceslav și Victoria Ștefăneț și-au împărtășit emoțiile de fericire pe pagina lor de facebook, printr-o postare:

„Premiul II. Concursul internațional „Radiant Ray”. Pentru a deveni un artist adevărat e nevoie de: originalitate, talent, frumusețe, carismă. „Tu pe toate le ai, draga noastră fiică, de asta suntem siguri că vei reuși să ajungi cu adevărat acolo unde îți dorești, iar noi ca părinți, mereu te vom susține”, au scris părinții Nicoletei.

Nicoleta Ștefăneț studiază vioara și pianul la Liceul Republican de muzică, Ciprian Porumbescu. Este mândră de această victorie și spune că nu se oprește aici. Își dorește să obțină cât mai multe premii de frunte în palmares!

sursa: facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *