Emisiuni

O cafea la Tezaur

Emisiune social-culturală, informativă, muzicală. Emisiunea se difuzează în emisie directă, de la 08:30-10:00 de luni până vineri. Este un produs propriu autohton, dedicată oricărei categorii de vârstă.

REVELAȚII

Emisiune educativ-cognitivă, spirituală. Emisiunea se difuzează în premieră duminică de la 21:00-22:00, cu reluare marți de la 21:00-22:00. Este un produs propriu autohton, fiind difuzată în limba română și rusă. Emisiunea este dedicată tuturor telespectatorilor, în special celor adulți, fiind prezenți oameni cu diferite viziuni asupra vieții, existenței umane, valorilor spirituale și altor culte sau viziuni asupra vieții.

NOI și LUMEA

Emisiune de divertisment cu formatul “infotainment”. Difuzată în premieră de luni până vineri de la 17:30 până la 19:00, cu reluare în aceleași zile de la 21:00-22:30. Este un produs propriu autohton, fiind difuzată în limba română prioritar, dar și în alte limbi în funcție de invitați. Emisiunea este dedicată tuturor telespectatorilor, cu invitați și subiecte din cele mai diverse domenii de activitate – de la cultură și fenomene sociale pînă la distracție pură cu band-uri și muzică live în studio.

BUSSINES  în MOLDOVA

Emisiune social-economică. Difuzată în premieră vineri de la 19:00-20:00, cu reluare miercuri de la 19:00-20:00. Este un produs propriu autohton, fiind difuzată  în limba română sau rusă – în funcție de invitat sau temă.  Dedicată tuturor telespectatorilor, în care se abordeaza subiecte ca: produsul sau brandul autohton, piața de desfacere, modalități de promovare, idei de lansare a unor afaceri, start-upuri.

Duminica la Tezaur

Emisiune social-cultură. Difuzată în premieră duminica de la 19:00-21:00, cu reluare marți de la 20:00-22:00. Este un produs propriu autohton, fiind difuzată în limba română. Dedicată tuturor telespectatorilor. Prin intermediul emisiunii se realizează expediții în diverse localități din Republica Moldova și de peste hotare  în scopul de a redescoperi spiritul authentic, oameni, valorile, tradițiile și datinile specifice locului.

Sărbătoare la Tezaur

Emisiune de divertisment, culturală și muzical-distractivă. Difuzată în premieră sâmbătă de la 19:00-21:00, cu reluare luni de la 19:00-21:00 și joi de la 14:00-16:00. Este un produs propriu autohton, difuzat în limba română. Emsiunea este dedicată tuturor telespectatorilor, fiind invitați în studio mai mulți invitați, în cadrul căreia artiștii își lansează și promovează piesele, se serbătoresc zile de naștere, alte evenimente mondene, se transmit felicitări și dedicații cu diferite ocazii.

Lumea lui Gabi

Emisiune distractiv-informativă, educativă, inclusiv spectacole pentru copii.Difuzată sâmbăta de la 09:00-10:00 în premieră și în reluare sâmbătă de la 17:00-18:00. Este un produs propriu autohton, difzată în limba română. Emisiunea este dedicată în special copiilor, în cadrul emisiunii sunt prezentate scurte reportaje despre copiii cu cele mai diferite talente, urmat de un interviu în studio, abordând subiecte ca: copilărie, hobby-urile pe care le au, jocurile de calculator, școală, vacanță și călătorii.