Este împreună cu soțul de peste 25 de ani, deși la început mama ei a pus ochiul pe soțul acesteia. Vezi despre ce cuplu din showbiz este vorba

Artista Ina Sturza este extrem de rezervată când vine vorba despre viață personală, însă mama ei a dat-o de gol! Recent Ina și-a sărbătorit ziua de naștere, în cadrul emisiunii “Sărbătoare la Tezaur”, alături de prieteni și artiști din showbiz. Deznodământul a fost dat în vileag de către mama artistei care și-a făcut apariția pe final de ediție cu un buchet imens de flori, iar Ina a izbucnit în lacrimi sub fundalul unei piese interpretate în acel moment de către colega sa de scena, piesa dedicată tuturor mamelor.

Este lesne cui seamănă artista, mamei sale! Svetlana Bălan, mama lui Ina Sturza, a fost cea care a deschis cărțile, exclamând că însăși ea a pus ochiul la începuturi pe ginerele sau. Astfel a dat de înțeles ca a fost analizat minuțios actualul sau ginerele, intuind de pe atunci o familie de succes.

Ina Sturza și mama ei, Svetlana Bălan

Ina și Iurie Stuza s-au cunoscut pe când ea avea 15 ani, iar el 17 ani. Au trecut prin multe greutăți împreună, fiind nevoiți chiar la acea vârsta fragedă să apuce drumul străinătății și a muncii fizice asidue pentru a strânge bani și a porni împreună în sfera muzicală. În prezent cei doi formeaza o căsnicie de peste 25 de ani.

Cei doi au împreună o fiică pe nume Diana Sturza. Aceasta are 23 de ani și își face studiile în România, în prezent bucurându-se de un început de cariera în industria muzicii de peste Prut, dar la nivel internațional, aceasta a prins un succes răsunător, piesele sale fiind difuzate în top-uri.

Diana Sturza este fostă membra a Formației Millenium, condusă de Vlad Gorgos în Moldova.

Familia Sturza este originară de la nordul Moldovei, raionul Drochia. Ina este răsfățata familiei, dar Iurie este cel care îi oferă susținerea sa, preferând totuși ca el să-i fie partenerul de scenă doar la evenimente private, ca voce dar și la instrument. Ina este cea din vizorul showbizului, atât la categoria muzică ușoară, cât și populară. Ultimele sale realizări fiind alături de Orchestra Națională de muzica populară Lăutarii, din Chișinău, condusă de către maestrul Nicolae Botgros.

Ina Sturza are 42 de ani și este apreciata și admirata deseori, atât în Republica Moldova, cât și în România, pentru ținutele sale deosebite.

Autor: Ascherov Tatiana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *