La mulți ani Nătălița-Midoni Rodideal! Directorul General al Tezaur Media TV este sărbătorit

La ceas aniversar, în semn de recunoștință pentru valorificarea și păstrarea tezaurului național, echipa dorește să transmită Dne-i Director General, Nătălița Midoni-Rodideal sincere urări de recunoștință și apreciere pentru coechipierul de nădejde, pentru omul cu suflet cald, pentru personalitatea creativă și provocatoare, extremistă, emotivă, darnică, vrednică și până la omul din spatele personalității din societatea, până la soție, mamă, copil.

Natalia Midoni, în urmă cu două decenii își făcea studiile la Colegiu de Muzică “Ştefan Neaga” din Chișinău, iar visul său a fost să devină parte cu folclorul, urmând apoi “Academia de Teatru și Arte Plastice” din Chișinău, participând la numeroase festivaluri. Arta vieții sale, s-a îmbinat cu tradițiile folclorice păstrate în inima, dar și cu rânduiala creștină, întemeind o familie și punând pauza visului său.

Dorința sa de a dezvolta arta și cultura era păstrată în suflet, fredonandu-și cântecul de folclor. Când Natalia a înțeles că au trecut câțiva ani buni pentru a mai reveni la muzică, aceasta a hotărât că va face parte din acest domeniu altfel, cuprinzând, lipsa din trecut a cântecului, îmbinând dragostea față de meleagurile pitorești ale Moldovei și față de cultura unică în lume cu avânt de hora sau glas de doină.

Așa a luat naștere Tezaur Folc, apoi devenind Tezaur Media TV, ajuns la aniversarea de 3 ani în care a realizat multiple deplasări în teren cât să înconjori Moldova, a realizat două Festivaluri cu genericul “Tezaur Național”, unde au fost prezenți zeci de mii de oameni, la care s-a lucrat pe brânci din zori și până noapte, cu succes.

Oamenii au prins firul ideii ca Tezaurul a apărut pentru a valorifica Moștenirea, Tradiția și Cultura și asta continuăm să facem. Zi de zi, an de an!

La mulți ani rodnici, senini și de succes!

Autor: Ascherov Tatiana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *