FOTO/SUNETE DE FANFARĂ LA ZÎMBRENI. MAI MULTE FORMAȚII DE FANFARĂ DIN REPUBLICA MOLDOVA ȘI ROMÂNIA, ȘI-AU DAT ÎNTÂLNIRE LA FESTIVALUL INTERNAȚIONAL AL FANFARELOR!

Comuna Zîmbreni, raionul Ialoveni, s-a transformat în această duminică, într-o adevărată capodoperă a muzicii de fanfară! Devenit deja o tradiție, Festivalul Internațional al Fanfarelor „Mândră floare de pe Botna” a ajuns în acest an, la cea de-a XVI-a ediție. Cu acest prilej, mai multe formații de fanfară din Republica Moldova dar și România, și-au dat întâlnire în comuna Zîmbreni pentru a promova muzica de fanfară și folclorul românesc.

De asemenea, în cadrul evenimentului, primarul comunei Zîmbreni, Daniel Țonu, și primarul comunei Pădureni, Diaconu Temistocle, au semnat un Acord de colaborare între cele două localități.

De la mic și până la mare, oamenii din Zîmbreni s-au bucurat de evenimentul care le-a inundat satul cu muzică și oaspeți dragi.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Zîmbreni în parteneriat cu Ministerul Culturii, Directia Cultură Ialoveni și Direcția Cultură a județului Vaslui, România.

Sursa foto: Primăria comunei Zîmbreni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *