Cât de bine arată Anastasia Lazariuc la 69 de ani fără machiaj și filtre (Foto)

După o lungă perioadă de timp în care a fost absentă, Anastasia Lazariuc și-a uimit admiratori cu o fotografie recentă, nesfiindu-se de firele cărunte și vârsta sa.

La 69 de ani, pare să fi găsit elixirul tinereții. Naturală, armonioasă, elegantă și discret îmbrăcată, apare într-o postare pe pagina sa de Facebook, unde fanii au complimentat-o pentru felul în care arată.

Anastasia Lazariuc este o interpretă de muzică ușoară din Republica Moldova, activând în cariera artistică din anul 1972 și până în prezent. La moment locuind în România.

Anastasia Lazariuc a susținut turnee în Statele Unite, India, Cambogia, Belgia, Germania. În anul 1982, primește titlul de Artistă Emerită a Republicii Moldova.

Are un stil unic pe care îl păstrează de zeci de ani în ceea ce privește ținuta scenică, podoaba capilară și discreția vieții sale. Preferă liniștea, dar a acceptat totuși să-și divulge tumultumul vieții printr-o carte autobiografică lansată în anul 2022, la Chișinău, intitulată “Privighetoarea din vis”.

Autor: Ascherov Tatiana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *